Algemene Voorwaarden

Over Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden van Gloria Maris, gevestigd te Giethoorn en geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 77209117 met BTW nummer NL003176481B69

Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Gloria Maris tot koop en levering van producten via het Internet. Gloria Maris behoudt zich het recht voor deze voorwaarden van tijd tot tijd te wijzigen of aan te vullen. Het plaatsen van een bestelling houdt automatisch in de dat de klant de inhoud van deze Algemene Voorwaarden accepteert.

Prijzen / overeenkomsten

Alle prijzen en aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Gloria Maris behoudt zich het recht voor prijzen te wijzigen.
Alle vermelde prijzen zijn in Euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten.
Een overeenkomst komt tot stand na orderbevestiging van een bestelling van de klant.
De klant zal per e-mail de orderbevestiging met betalingsgegevens ontvangen.
De orderbevestiging wordt geacht de inhoud van de overeenkomst juist weer te geven (typ- en drukfouten daargelaten).
Aan de overeenkomst is een ordernummer verbonden wat vermeld staat in de orderbevestiging. Deze dient vermeld te worden bij de betaling.
Als er geen ordernummer is aangegeven, kan dit leiden tot vertraging van de levering.

Verzending

Alle pakjes worden verstuurd met een track en trace code, dit is een traceerbaar pakje met statusinformatie. U ontvangt een Track & Trace code.
Verzending vindt plaats naar het door de klant bij de bestelling opgegeven adres!

Aansprakelijkheid

Alle bestellingen worden door Gloria Maris verpakt in beschermende luchtkussen enveloppe of een doosje, zodat uw spullen niet beschadigen. Gloria Maris verstuurd de bestellingen via PostNl en kan geen verantwoording nemen voor het beschadigen of zoekraken van zendingen.

Levering en Betaling

Betaling van het aan ons verschuldigde bedrag kan uitsluitend vooraf via een bankoverschrijving, iDEAL, Pinnen of Contant betalen bij afhalen of via Bankcontact/Mister Cash, Sofort of Belfius.
De gegevens hiervoor ontvangt de klant via de orderbevestiging van de bestelling. Zodra de betaling is ontvangen worden de goederen binnen 3 werkdagen, meestal eerder, aan de klant verzonden.
Is de betaling niet binnen 10 dagen na het verzenden van de orderbevestiging ontvangen dan vervalt automatisch de bestelling.

Retouren

De goederen kunnen, zonder opgave van reden, binnen 14 werkdagen retour gezonden worden. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:
• De artikelen mogen niet beschadigd of gebruikt zijn.
• De retourzending dient vooraf via e-mail bij Gloria Maris aangemeld te worden.
• De naam van de klant en het ordernummer dienen duidelijk vermeld te worden op de retourzending, de enveloppe of begeleidend schrijven.
• De zending dient verpakt te worden in de originele verpakking.
• De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.
Als er aan deze voorwaarden is voldaan ontvangt de klant, binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending, het geld terug op zijn of haar bank- of girorekening.

Het is niet mogelijk goederen te retourneren of ruilen die voor de klant op maat zijn gemaakt.