Algemene Voorwaarden 

Algemene Voorwaarden van Schelpengalerie Gloria Maris te Giethoorn.
Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 05028687. 

Prijzen / overeenkomsten. Alle vermelde prijzen zijn in Euro’s, inclusief 21% BTW en exclusief verzendkosten. Alle prijzen en aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Schelpengalerie Gloria Maris behoudt zich het recht voor prijzen te wijzigen. Een overeenkomst komt tot stand na een orderbevestiging van een bestelling van de klant. De klant zal per e-mail de orderbevestiging met betalingsgegevens ontvangen. De orderbevestiging wordt geacht de inhoud van de overeenkomst juist weer te geven (typ- en drukfouten daargelaten).
Aan de overeenkomst is een ordernummer verbonden wat vermeld staat in de orderbevestiging. Deze dient vermeld te worden bij de betaling. Als er geen ordernummer is aangegeven, kan dit leiden tot vertraging van de levering.

Verzending. Verzending vindt plaats naar het door de klant bij de bestelling opgegeven adres. De verzend- en administratiekosten bedragen € 1,75 per bestelling. Bij bestellingen vanaf € 35,00 worden geen verzendkosten berekend.

Toepasselijkheid. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten van Schelpengalerie Gloria Maris tot koop en levering van producten via het Internet. Schelpengalerie Gloria Maris behoudt zich het recht voor deze voorwaarden te allen tijde te wijzigen of aan te vullen.
Het plaatsen van een bestelling houdt automatisch in de dat de klant de inhoud van deze Algemene Voorwaarden accepteert.

Aansprakelijkheid. Schelpengalerie Gloria Maris verpakt alle bestellingen in beschermende luchtkussen enveloppe of een doosje, zodat uw spullen niet beschadigen. De bestellingen worden verstuurd via TNT Post en schelpengalerie Gloria Maris kan geen verantwoording nemen voor het beschadigen of zoekraken van zendingen.

Betaling. Betaling van het aan ons verschuldigde bedrag kan uitsluitend vooraf via een bankoverschrijving. De gegevens hiervoor ontvangt de klant via de orderbevestiging van de bestelling.
Zodra de betaling is ontvangen worden de goederen binnen 3 werkdagen, aan de klant verzonden. Is de betaling niet binnen 14 dagen na het verzenden van de orderbevestiging ontvangen op deze bankrekening dan vervalt automatisch de bestelling.

Retouren. De goederen kunnen, zonder opgave van reden, binnen 7 (zeven) werkdagen retour gezonden worden. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:
- De artikelen mogen niet beschadigd of gebruikt zijn.
- De retourzending dient vooraf via e-mail bij schelpengalerie Gloria Maris aangemeld te worden.
- De naam van de klant en het ordernummer dienen duidelijk vermeld te worden op de retourzending, de enveloppe of begeleidend schrijven.
- De zending dient verpakt te worden in de originele verpakking.
- De verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.
Als er aan deze voorwaarden is voldaan ontvangt de klant, binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending, het geld terug op zijn of haar bank- of girorekening.

Schelpengalerie Gloria Maris garandeert goederen te leveren die van deugdelijke materialen zijn vervaardigd en die nagenoeg gelijk zijn aan de afbeelding op de internetsite. De klant dient echter rekening te houden met geringe maat- en kleurverschillen van de afgebeelde producten aangezien het vaak gaat om natuurlijke materialen. Op onze offertes en overeenkomsten is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.